On the road again…

To uker siden forrige road trip, så på tide med et nytt forsøk på den sagnomsuste Garden Route. Fredag morgen satte vi kurs østover, og da vi var tilbake søndag kveld var gode 150 mil tilbakelagt. Herlig feriefølelse!

PICT1529

Trondheimsgjengen på tur – Erlend, meg, Eva og Ane.

Fredag overnattet vi i Knysna, sånn småkjent for sin årlige østersfestival som gikk av stabelen tidligere i juli. Så østers måtte smakes! :)

PICT1433

Ellers var det mange nydelige strandstopp og vassing underveis – her i Nature Valley. Dette teller som en god norsk sommerdag! :)

PICT1462

Tsitsikamma Nasjonalpark sies å være Sør-Afrikas tredje største attraksjon, så lørdag ettermiddag ble det tur i regnskogen helt til solnedgang. Fredsliljer og andre velkjente ting fra norske vindukarmer og hager var så absolutt på plass langs stien.

PICT1497

På søndagen måtte nesten Bloukrans Bridge med sine 216 meter og verdens høyeste strikkhopp fra bro prøves ut… Utrolig kult!!

IMG_8834

IMG_8842

Eneste minus var at jeg var utrolig kvalm da jeg kom opp på broen igjen etter trolig å ha oppnådd maksimalt spinn ved å ta tak i selen istedenfor å beholde fin svevestil med armene. Jeg tar gjerne svevet igjen, men de utallige turene opp og ned mens alt gikk rundt og rundt tror jeg kanskje jeg kan spare meg for. Noen ganger er ikke instintive handlinger helt heldige…

Så bar det hjemover igjen –  med et badestopp i Wilderness med tre kvarter i svære bølger. En fantastisk helg!

Reklamer

16 kommentar so far »

 1. 1

  Du storeallverden! Østers og strikkhopp! Det får’n si. Jeg er bergtatt og stum av beundring.

 2. 2

  Hulda ovenpå said,

  Stum er ordet! Du e tøff!! Men kanskje på tide å få deg hjem snart? ;)

 3. 3

  MOR said,

  – og jeg som trodde at du hadde «gjort det» en gang for alle i fjor da du hoppet fra et tårn (?) i Hong Kong – eller var det Macao? Enig med Hulda ovenpå – det er på tide å få deg hjem! Jeg kan levende forestille meg kvalmen og svimmelheten. Utrolig at du klarte bilturen videre.
  Flott at du får oppleve litt av resten av landet. Unner deg litt feriefølelse også denne sommeren :-)

 4. 4

  Ane og Erlend said,

  Trine redder verden med å hoppe i strikk???

 5. 5

  Janne-mor said,

  Haha, likte den siste kommentaren der, vittig. Men det er vel en gang sånn at det er noe som heter jobb og noe som heter fritid og så trenger vi litt av hvert. Mektig imponert det er jeg i alle fall! Du er ikke lite tøff!

  Den grå hettegenseren ser forresten ut som er veldig god å klemme på…

 6. 6

  Trine said,

  Verden redder Trine med en strikk??

 7. 7

  Anett said,

  Imponert over nytt strikk hopp Trine!

 8. 8

  Hulda nedenunder said,

  Hvem er Hulda ovenpå?

 9. 9

  Storebror said,

  Du er utrolig tøff, Trine! Jeg er mektig imponert over alt du gjør!

 10. 10

  Trine said,

  Hulda nedenunder og Hulda ovenpå – bare jeg sitter med fasiten :)

 11. 11

  manna said,

  Fint dette, men nå trenger vi en ny oppdatering..

 12. 12

  Trine said,

  Imponerende, Magne – level 2 bruker av wordpress med Viggo og det hele. :)

  Det er bare ikke så mye å skrive hjem om for tiden – verden er ikke reddet, og jeg sitter hjemme i sengen med vondt i hodet og tenker at jeg gleder meg litt til å gå ut i om kvelden helt alene i Trondheim i september og til å se dere igjen. :) Men til helgen blir det kick-off loppemarked på senteret og tur til Robben Island – og neste uke bærer det avgårde til Johannesburg og Krüger. Nye eventyr, nye historier.

 13. 13

  Martetarte said,

  Ja, det skal bli godt å komme tilbake til hverdag og skoleliv, ikke sant? Vi kan gå på tur til Geitfjellet med fru Kirkeklaus, og du kan vise vei =D

  Denne jobbingen og pendlingen blir litt slitsom i lengden. Og nå har jeg attpåtil kjøpt ny telefon som fungerer litt annerledes enn den gamle. Teknologi er ingen spøk, altså, det blir litt slitsomt når jeg ikke kan få hun vekkerklokkedamen til å fortelle meg når jeg skal stå opp om morgenen.

  Nå er det fem minutter til nattevakt. Håper du får en fin kveld uten hodevondt.

 14. 14

  Marianne said,

  TRINE!!! Nå er jeg tilbake i Norge og får endelig lest på bloggen din! Med Tanzaniansk internetforbindelse var man glad for å få lest gmail på 30 min, så ble lite «blogg lese muligheter»… Strikkhopp!!!! DU ER GAL!!! Det hadde jeg aldri gjort!! Tøffen! Ååååå som jeg gleder meg til du er hjemme igjen og vi kan snakke. Et urolig kontinent der nede!!! Vi hadde en helt fantastisk tur og jeg ser frem til å høre mer om ditt opphold. Dagen i går var utrolig flott. Var umulig å holde tårene tilbake da Marianne og Kristian forserte krikegangen. På kvelden kom den store overraskelsen med talen fra deg! Henrik hadde satt opp projektor så du fyllte veggen. En veldig flott tale, Trine!!! Ja, den var veldig god, tatt rett fra hjertet. Var også så moro å se igjen alle bildene. Så mange gode minner fra videregående og studietiden!! Imponerende arbeid, Trine!!! Nå kaller klesvasken på meg. Utrolig hvor støvete det er i Tanzania! Måtte skrubbe skitten ut av porene…Mari var helt svart mellom øyne….hehe…så ja, du kan tenke deg hvordan tøyet ser ut :D Sender deg en stor GODKLEM fra Asker!!! :D Kos deg videre!

 15. 15

  Åshild said,

  Ja, hva skal man si til dette? Du er GÆÆRN!!! Jøje meg, så tøff du er!

  Gøy å lese om alt du opplever! Gleder meg til bildeshow når du kommer tilbake!

 16. 16

  Marianne alias fru Kirkeklaus said,

  Ja, Geitfjellet var en god idé Marte! Vi sitter her og håper at bilen vi skal hente flyttelasset med blir ferdig på verksted.Kanskje blir det i dag, kanskje blir det i morgen. Hadde vært fint å få tak i den støvsugeren. Og mye annet.

  Jeg slutter meg til beundrerskaren, Trine. Strikkhopp! Wow!


Comment RSS · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: