3 bobler på tur

Etter fire uker med Cape Town og byliv var det på høy tid med en helgedose slettelandskap, klipper, strender, små fiskelandsbyer og heftige bølger – litt distrikt og herlig natur rett og slett.

PICT1378

Det bar sørøstover langs kysten, og før avreise gikk det i store ord som «Garden Route», Mossel Bay og Knysna. Men med kun en helg til rådighet og tre meget slitne bobler som det skulle vise seg at manglet kjørelisens, ble den store milepælen Cape Agulhas, Afrikas sydligste punkt, og bading på en nydelig strand i Arniston/Waenhuiskrans et lite stykke øst for kappunktet.Digg med litt sommerfølelse!

PICT1385Her er den heldige bilen som ikke ble stoppet av politiet – Prins Joe, etter vår eminente SHAWCO-sjåfør – med Anne-Elin, Rita, Anders og meg på tur. De to andre bilene ble stoppet og måtte vente store deler av lørdagen på å få tilkjørt nye biler av leiebilfirmaet, mens vi durte avgårde, og durte så mye at skiltet vårt foran løsnet på den ene siden… Men med et aldri så lite McGyver-triks fikk vi satt det på plass igjen.

PICT1396Neste biltur blir trolig ikke med kjøretøy fra Best Beetle’s bilpark, men jeg håper det ikke blir så lenge til vi er på veien igjen.

Reklamer

6 kommentar so far »

 1. 1

  Martetarte said,

  Godt arbeid med skiltet. Jeg ser du sitter på passasjersiden på bildet, men prøvde du venstrekjøring? Hvordan går det med entreprenørskapet?

  Se opp for elefanter når du er ute på tur.
  http://www.safari-guide.co.uk/blog/2009/03/guided-game-drivesafaris-advised/

 2. 2

  Trine said,

  Wow, jeg som trodde jeg skulle få ridd på elefant igjen… Sykt svær da!
  Nope, jeg holdt meg nok på trygg avstand til rattet – hadde to registrerte sjåfører og det var absolutt ikke meg. :)

 3. 3

  Janne-mor said,

  Så gøy å lese, det var noe ganske annet enn en enkel liten svipptur sydover i Norge :P Se opp for elefantene ja, vanvittig festlig bilde, sikkert gøy å ha i albumet – fritt for ikke å ta bildet forresten!

 4. 4

  M:)R & Pappa said,

  Godt å vite at dere kom frem og tilbake – uten elefanttreff! Når skal du i Krügerparken? Digger de små pingvinene – har aldri sett dem før. Takk for kortet som kom i går.

  Håper vinterkulden ikke blir for streng! Vi kom fra 30 på Samos i forgårs til 12 i Asker, så sommer kan være så mangt! Flyturen var en reise fra gulbrunt til irrgrønt!

 5. 5

  Skulle gjerne hatt et smilefjes her – så vi prøver igjen! :)

 6. 6

  Martetarte said,

  Tusen takk for postkort! Vi gleder oss til å høre mer om hvordan det går med entreprenørskapet. Stor klem


Comment RSS · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: